De Hagelander is een ideale uitvalsbasis om je als ondernemer een hele dag te focussen op jezelf en je onderneming. Een wandeling door de prachtige natuur van het Hageland geeft je letterlijk en figuurlijk verse zuurstof. Elk seizoen heeft zijn charmes in het Hageland, dus of het nu zomer, winter, lente of herfst is, al wandelend nemen we jouw onderneming onder de loep.

Dankzij de loopbaancheque werkt u de ganse dag aan uzelf en uw bedrijf voor slechts 40,00 euro (ipv 510,00 euro voor 4 u coaching)!

WANDELCOACH ARRANGEMENT

1 dags arrangement coaching voor zelfstandigen
Aankomst tussen 9.30 u – 10.00 u (geen stress!)
Koffie met wat lekkers

Wandelcoaching sessie 1 : 1.5 u
Nabespreking en feedback : 30 min

Lunch tussen 12.30 u en 13.30 u
Tijdens de lunch kan u rustig gebruik maken van de faciliteiten van het gastenverblijf
(douche, dutje, tv… de wifi zetten we voor één dag uit!)

Wandelcoaching sessie 2 : 1.5 u
Nabespreking en feedback : 30 min

U kan nadien nog rustig nagenieten en tot 18 u gebruik maken van de faciliteiten van het gastenverblijf.
Koffie, thee, water en fris staan ter beschikking.

Wat brengt u mee :
– wandelschoenen of laarzen
– regenvest
– in de winter warme kledij en handschoenen

Prijs arrangement incl. loopbaancheque van 4 uur ter waarde van 510,00 euro € 150,00

* afhankelijk van het seizoen raad ik aan van waterdichte wandelschoenen of laarzen mee te brengen. bij langere drogere
periodes hoeft dit niet.

 

De Hagelander voorziet afgesloten parkeerplaats voor de fiets en er is voldoende parkeerplaats voor de deur van het gastenverblijf.

We liggen aan de rand van de Hagelandse vallei, de routes vind je hier : http://www.natuurpunt.be/natuurgebied/hagelandse-vallei

Bergbroekwandeling: Door akkers, weiden en populierenbossen. Door de vallei van de Winge langs de Uitemmolen, een gerestaureerde watermolen die tot 1573 deel uitmaakte van de heerlijkheid Rotselaar. Over een steile helling naar de top van de Ramselberg met een prachtig vergezicht over de Wingevallei en het Bergbroek

Afstand: 9,5 km

Broekemwandeling: Prachtig zicht op de Sint-Jozefkapel onder een eeuwenoude linde. Door holle wegen, tussen bos en fruitbomen. Langs de gerestaureerde Gempemolen, nu een mooie brasserie. Door Troostembergbos, een prachtig wandelbos waarin enkele mooie beukendreven werden aangelegd.

Afstand 8,2 km

Chartreuzenbergwandeling: Langs de hellingen en over het plateau van de Chartreuzenberg. Door het Chartreuzenbos en prachtige holle wegen.

Afstand 7 km

Wijngaardbergwandeling: Vertrek op het mooie marktplein van Wezemaal aan het neo-gotisch, oud-gemeentehuis van Wezemaal waarin zich nu het Wijnbezoekerscentrum bevindt. Langs de prachtige Norbertijnenpastorie uit 1624 met slotgracht en mooi aangelegde tuin. Over de wijngaardberg met duidelijk zichtbaar de terrassen waarop vroeger de wijngaarden waren aangeplant. Langs de beschermde Wijngaardmuur en drie verlaten ijzerzandsteengroeven. Langs een erkend natuurreservaat en door een majestueus beukenbos.

Afstand 8 km

Fietsnetwerk Hageland : Het fietsnetwerk in het Hageland sluit naadloos aan bij dat van de andere provincies. Je kan bijvoorbeeld vanuit Diest of Landen zowel naar het noorden, oosten, zuiden als westen fietsen. Een bijgeleverd boekje geeft je een overzicht van de fietscafés langsheen de Hagelandse routes.

Mountainbikeroute De 4 Heuvels : Route langs Rotselaar, Werchter en Wezemaal. Veldwegen, bospaden, single tracks en een golvend landschap. Verschillende afstanden mogelijk: groene lus 10 km, rode lus 13 km, blauwe lus 22 km. Aansluiting mogelijk op de route van Haacht.
Afstand 45 km

Mountainbikeroute Pynnonck : Route langs Holsbeek, Nieuwrode, Sint-Pieters-Rode en Kortrijk-Dutsel. Bospaden en asfalt wisselen elkaar goed af, enkele stevige hellingen. Verschillende afstanden mogelijk: rode lus 11 km, groene lus 15 km, blauwe lus 27 km. Op de blauwe lus is aansluiting mogelijk op de route van Aarschot en Rotselaar. Op de 2e rode kus kan je aansluiten op de route van Tielt-Winge.
Afstand 53 km

 

Translate »