b&b de hagelander

Fietsen in het Hageland

glooiend en allesbehalve saai
van dorp naar dorp via kleine wegen
adembenemend landschap

Van knooppunt naar knooppunt…
Beleef het Hageland veel intenser vanop de fiets. Via pittoreske dorpen fiets je via de mooiste wegen door een adembenemend landschap. Ruik de geur van de natuur en luister naar de vogels. Onderweg kom je prachtige picknickplekjes en gezellige terrasjes tegen. Wil je sportief fietsen of gewoon genieten, fietsen in het Hageland is altijd een goed idee!

Fietsservice :

– overdekte stalling
– fietsen huren op aanvraag
– het verhaal van wielerheld Eddy Merckx en veldrijder Sven Nys ontdekken

FIETSEN IN HET HAGELAND

Horst route

Fiets langs de abdij van Vlierbeek en het waterkasteel van Horst, door het Chartreuzenbos, Troostembergbos en Kloosterbos. Ontdek in Wezemaal alles over de wijncultuur in het Bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn.  Stop in het provinciedomein van Kessel-Lo voor een deugddoend glas of wat kinderplezier in de avonturenspeeltuinen. 

Gemeente : Holsbeek, Leuven, Lubbeek, Rotselaar (afstand 38 km)

Wijngaard route

Vertrek aan het Kasteel van Horst, een prachtige waterburcht, voor een tocht door de Hagelandse heuvels. Fiets door velden en akkers en langs verschillende wijngaarden en wijndomeinen. Onderweg kom je het bezoekerscentrum van de Hagelandse Wijn en de vermaarde Vlooybergtoren tegen.

Gemeente: Aarschot, Holsbeek, Rotselaar, Tielt-Winge (afstand: 46,7 km)

Eddy Merckx route

De recreatieve Eddy Merckxroute Tielt-Winge staat volledig in thema van onze Eddy. Volg de knooppunten:  77 – 23 – 96 – 97 – 74 – 28 – 27 – 95 – 47 – 79 – 78 – 77. Je fiets door de streek waar Eddy zijn eerste fietservaring opdeed. Vergeet zeker niet een herinneringsfoto te maken aan het standbeeld van de wielergod zelf.

Onderweg kom je nog langs de Vlooybergtoren en enkele leuke fruitbeeldige kunstwerken.

Afstand : 30 km

Sven Nys Cycling route

Fiets in het spoor van Sven Nys langs zijn favoriete trainingsparcours op de weg. Rijden door de mooiste landschappen van het Hageland. Onderweg tal van bezienswaardigheden tegenkomen zoals het Kasteel van Horst, het standbeeld van Eddy Merckx, het Bezoekerscentrum van de Hagelandse Wijn en vele fruit- en wijngaarden.

Gemeente: Aarschot, Begijnendijk, Glabbeek, Holsbeek, Leuven, Lubbeek, Rotselaar, Tielt-Winge, Tremelo (afstand: 93 km)

OVERNACHTEN IN EEN OASE VAN RUST

Hoe een verblijf boeken?

Contacteer ons via mail of vul het reservatieformulier hieronder in. U krijgt van ons dan spoedig een antwoord.

Indien u onmiddellijk een bevestiging wenst raden wij u aan telefonisch contact op te nemen (Kristel T. 0475 22 00 88 , vanuit het buitenland T. 0032 475 22 00 88). Indien er tussen de boeking en reservatie meer dan 2 maanden zit vragen wij u 1 nacht vooraf te betalen. Na storting van een voorafbetaling van 100 euro is de boeking definitief. Bij aankomst vragen wij u om contant te betalen of via Payconiq.

Het gastenverblijf kan betrokken worden vanaf 16:00 u.  De reservatie eindigt om 11:00 uur ‘s morgens, op zondag om 12:00 uur.  Vroeger toekomen of later vertrekken kan indien onze agenda het toelaat.

Wat bij annulatie?

Indien de annulatie 2 dagen voor aankomst wordt doorgegeven wordt de voorafbetaling volledig terug gestort. Bij onvoorziene omstandigheden  zoals bv Corona maatregelen wordt uiteraard uw voorschot ook volledig terug betaald.

0475 22 00 88
Tornooistraat 42,3220 Holsbeek
info@hagelander.eu

Vrijblijvende reservatieaanvraag

Formule

Supplement

Language »